overmij 945 200

Mijn naam is Anita Verriet-Kunst. Ik ben geboren in 1967 in Millingen aan de Rijn. Samen met mijn man Arthur en onze dochters Anna en Eva wonen wij in Millingen aan de Rijn, prachtig gelegen in het hart van Natuurgebied de Gelderse Poort, bij de splitsing van de Rijn en de Waal. Wij zijn een actief gezin met gevarieerde / uiteenlopende interesses en een druk sociaal leven.

Na het behalen van de opleiding tot Kindercoach, ben ik gestart met mijn praktijk PVCCM. Verder ben ik pedagogisch en in veel verschillende methodieken gediplomeerd en gecertificeerd. Zoals de opleiding Counselling, kindercoaching, Sensikidscoach,  pedagogiek, Oplossingsgericht werken met ouders en kinderen. Kids'Skills en de opleiding bij stichting Permanente Educatie Nederland. Verder ben ik opgeleid als trainer van cursussen zoals, Ik leer leren, Ik ben Oké!, Power Puber, beelddenken, how2talk2kids, beeldtaal tekeningen, Mir methode en Bal-A-Vis-X, Kid's Skills en oplossingsgericht werken.

Ik ben heel praktisch en pragmatisch ingesteld. Mijn manier van communiceren kenmerkt zich door respect, eerlijkheid, openheid, humor, enthousiasme en een positieve levenshouding, die inspireert tot een verrassend andere kijk op uzelf en uw omgeving. Hierdoor kan ik samen met u in korte tijd complexe problemen vertalen naar eenvoudige oplossingen en u uw eigen vaardigheden laten (her)vinden om met moeilijke situaties om te gaan.

Nog steeds volg ik met plezier en grote regelmaat opleidingen, workshops, trainingen en cursussen om up-to date te blijven rondom hooggevoeligheid, opgroeiende kinderen en counselling.